Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 27. kesäkuuta 2016

Kun kaikki ei mene kuin Strömsössä...

Olin juuri saanut tämänpäiväisen postaukseni valmiiksi ja lisäämässä muutaman tunnisteen siihen, kun painoin poista painiketta...ja sitten se tapahtui...nimittäin teksti hävisi kuvien kera bittiavaruuteen...yritin epätoivoisesti etsiä ja palauttaa tekelettäni, mutta ei, mennyt ja kadonnut!! Voi itku, harmittaa, mutta ei voi mitään.

Meille jokaiselle käy näitä varmaankin joskus...no, jokatapauksessa huomenna aijon siis metsästää äkkilähtöä, lisäksi aijon mennä tutkailemaan alennusmyyntejä, lisäksi siinä kadottamassani postauksessa kyselin teiltä kivoja reissukokemuksia, missä olette reissailleet, oletteko enemmän valmismatkojen, reppureissujen, aktiivi tai kultturimatkojen suosijoita ja mikä on ollut ehdoton huippureissusi ja miksi? Olis tosi kiva kuulla!Ai niin, ja sinne töihinkin on huomenna mentävä, eihän minun lomani vielä alkanut! Alkaa kyllä jo näyttää siltä, että ajatukset on jo vahvasti siirtymässä lomamoodiin;)

Kivaa viikonalkua!

3 kommenttia:

  1. Harmillista noi häviämiset. Mä otin kamerasta yhden kuvan vahingossa pois, sitä ei takaisin saa :( :(
    Kerran kun vahingossa painaa väärää nappulaa, niin sihaus vain kaikki häviävät !!!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos