Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 3. kesäkuuta 2016

Kesämietteitä

Tänä aamuna eilisen sateen jälkeen ulkona tuoksui ihanalta, aivan kesältä...sateen jälkeinen tuoksu on yksi parhaista ja tuo myös mieleeni lapsuuden kesät mökillä. Luonto kaipasikin jo kipeästi virkistystä ja eilinen sade siksi tervetullut.
Huomenna loppuu koulut ja suvivirsi saattelee monet kesälomien viettoon, monissa kodeissa vietetäänkin valmistujaisia tai yo-juhlia, kesään mahtuu paljon juhlia, kesäkuu onkin oikea juhlakuu! Paljon Onnea kaikille koulunsa päättäneille ja valmistuneille ja ihanaa kesää, nauttikaa lomasta!Suomessa monet aloittelevat kesälomaansa Juhannuksesta tai heinäkuun alusta. Itse olen miettinyt monia kivoja juttuja joita kesään kuuluu...mattojen pesu aloittaa usein loman, myöhemmin keitellään mansikkahilloa ja poimitaan mustikoita talven varalle. Pakataan laukkuja ja suunnataan mökille tai matkalle ja kuka minnekkin, hypätään autoon, laivaan , koneeseen tai vaikkapa junaan ja lähdetään kesälomalle. Tavataan ystäviä ja sukulaisia. Käydään kesätapahtumissa, festareilla fiilistelemässä, markkinoilla, lavatansseissa, soutelemassa, telttailemassa, uimassa ja terassilla, torilla ostamassa mansikoita, huvipuistossa ja kävellään paljain jaloin, katsellaan heinikossa maaten taivaalla vaeltavia poutapilviä...tästä kaikesta ja paljosta muusta on kesä tehty! Eikö vaan?Hyvää viikonloppua & Hyvää kesälomaa koululaisille ja opiskelijoille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos