Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 4. kesäkuuta 2016

Kesälaitumet kutsuvat

Tänään on ollut tunteikas päivä, nuorimmaisellani päättyi peruskoulu, onnea hänelle ja kaikille muillekin koulunsa päättäville ja valmistuneille ja ihanaa kesää, nauttikaa!
Tuntui suorastaan vähän haikealta ja samalla uskomattoman hienolta lähettää nuori tänään kevätjuhliinsa, seurata puketumista ja sitä iloa, mitä yhden etapin loppuun saattaminen saa aikaan ja kesäloman alkamisen riemua! Ennusteista huolimatta aamu valkeni pilvettömämä ja aurinkoisena siispä täydellisenä juhlapäivänä. Eittämättä tällaisina päivinä tulee mieleen omatkin kevät-ja yo-juhlat ja se mieletön fiilis, jeee, niin hienoa!Suvivirsi on kyllä ihan ehdottomasti yksi niistä asioista, jotka joka kevät herkistävät mielen, sen kun kuulee, tulee se vapauden ja loman tunnelma todella konkreettisesti mieleen. Katselin koulusta kesälomiaan aloittelevia nuoria iloisissa tunnelmissa, täynnä iloa ja naurua, joka oli niin tarttuvaa ja ihanaa seurattavaa, että automaattisesti tuli todella hyvä fiilis itsellekin. Itselläni ei vielä ala kesäloma ja niinpä vietinkin omaa lauantai aamuani siivouksen merkeissä, arkisella kauppareissulla ja terassin siivoamisella, eilen illalla pesin sieltä siitepölyt pois ja nyt se saa palvella koko kesän kesähuoneena ja rentoutumispaikkana, aamiashuoneena ja päiväkahvilana, sekä illan fiilistely keitaana;)Viikonlopuista saa nauttia ja minä tein tänäänkin niin, päiväunet on minun mielestäni ihan loistava keksintö; silmät kiinni ja eikun höyhensaarille...ja a vot mikä fiilis , rentoutunut ja raukea unosten jälkeen, ellet vielä kuulu siihen porukkaan joka nukkuu päikkäreitä, aloita nyt, suosittelen;) Sain tänään ostettua ne vihon viimeiset siemenet, jotka tänä kesänä aijon kylvää, nimittäin pavut, taidan kuitenkin jättää sen homman huomiselle.

Loistavan upeaa ja rentouttavaa vikkonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos