Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesäkuu lopuillaan ja heinäkuu aluillaan

Niin, se on vaan kesäkuu kohta ohi, niinpä minne se oikein hupeni? Juhannusta odotetaan kesäkuussa ja koko kuukausi tuppaa lipumaan vähän kuin huomaamatta ohi, mutta kesäähän on toki vielä paljon jäljellä ja monella lomatkin vasta alkamaisillaan.
Tänään oli kiva tavata ystävien kanssa hyvän ruuan äärellä ja jutella lomista ja todeta, että kohtahan se meillä kaikilla jo koittaa, juteltiin suunitelmista ja vaihdettikn kuulumisia, niin rentouttavaa ja kivaa, suosittelen!

Itse löysin vihdoinkin mielenkiintoisen ja innostavan lomakohteen, mutta siitä myöhemmin täällä blogissani sitten kuvien kera. Huomenna kun herätään onkin sitten jo heinäkuu, uskomatonta, mutta totisinta totta. Huomenna on minulla myös viimeinen työpäivä ennen kesälomani alkua, pöytä alkaa töissä olla siisti ja jalka ovenvälissä ja olo ihan kymppi plus!Eikös se niin ole, että loma on ihmisen parasta aikaa? Toivottavasti lomaan mahtuu sopivassa määrin aurinkoisia päiviä ja jos on pakko sataa, niin ihan harvoin ja mieluiten öisin:) toivon myös hyviä ja mielenkiintoisia kuvauskohteita, mukavia ystävien tapaamisia, myöhäisiä nukkumaanmenoja , mansikoita, uintia, sateenkaaria, lokkien kirkunaa ja ampiaisten surinaa, musiikia ja grilliruokaa, aamukastetta ja kiireettömiä aamuja, kuppia kahvia ja rentoa oleilua, sopivassa määrin mukavaa puuhastelua.
Ihanaa heinäkuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos