Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Kesäisiä luontokuvia ja ideoita vaikkapa vapaapäivän viettoon

Kaunis sunnuntai ja sovittu kävelyretki ystävän kanssa inspiroivat kuvaamaan kesäistä luontoa. Sunnuntainen kävelyreittimme kulki kävelyteitä ja metsäpolkuja ympärillämme ihana kesäinen luonto ja ilmakin alkaa taas selvästi lämmetä. Luonto antaa ihan valtavasti energiaa ainakin minulle, oli tosi kiva päästä maastoon, kävimme huippu korkealla kalliolla ihailemassa maisemaa ja kuuntelemassa linnun laulua, kesän voisi melkeinpä sanoa olevan ihmisen parasta aikaa, niin hienoa on nauttia raittiista ulkoilmasta ja luonnosta.Kesä on täynnä mitä erilaisempia tapahtumia ja monet aivan ilmaiseksi, kannattaa tutkia netistä tarjontaa ja hyödyntää sitä. Tänään vietettiin Helsinkipäivää ja netin mukaan oli tosi paljon tarjolla ohjelmaa, olisi ollut toisaalta kiva käydä nauttimassa siitäkin, mutta kaikkeen ei vaan pysty yhden päivän aikana osallistumaan. Kesäisen luonnon kuvaamiseen kannattaa muuten jonakin kivana kesäpäivänä miksei iltanakin, panostaa ja taltioida hienoja tunnelmia, luontoa, merenrantaa, pilviä ja kavereita tehkää yhdessä jotakin kivaa ja ottakaa paljon kuvia, myöhemmin voitte teettää tuosta päivästä muistoksi hauskan kuvakirjan.Ulkoilureittimme varrella oli myös puissa kiipeilypaikka, joka näytti aika kivalta, jos tuon tyyppinen juttu sattuu kiinostamaan, niin kannattaa käydä kokeilemassa. Maauimalat on myös paikkoja joissa kannattaa vierailla, jos sellainen sattuu lähellä olemaan ja meri/tai järvivesi tuntuu liian viileältä vielä. Tekemistä riittää yllin kyllin kun viitsii vähän mähdä vaivaa ja tutkia tarjontaa. Onko joku lukijoistani käynyt suppaamassa tai melomassa? Siinä olisi kaksi lajia jotka kiinostavat minua, toiseen näistäkin olisi tänään ollut Töölönlahdella mahdollisuus tutustua, vähän jopa harmittaa ettei tullut sinne ehdittyä.Ylläolevat kuvat on otettu Espoon seikkailupuisto Huipusta.

Antakaahan inspiraationne pulppuilla ja taltioikaa paljon hienoja kesäisiä kuvia ja mukavaa sunnuntain jatkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos