Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 20. kesäkuuta 2016

Juhannusviikko

Vaihteeksi aurinkoista päivää...johan sitä sadetta pideltiinkin! Tänään juhannus viikonlopuksi on luvattu ihan upeaa kesäistä säätä katsotaan mitä ennustetaan huomenna ja myöhemmin tämän viikon kuluessa samasta aiheesta, sillä sää jos mikä ehtii muuttua vielä monen monituista kertaa ennen kun päästään sinne juhannukseen!
Monet tekevät juuri nyt kovasti suunitelmia juhannukseksi edessä pitkä viikonloppu ja monille alkaa myös kesäloma, voisi melkeinpä sanoa, että monelle yksi vuoden mukavimmista ajanjaksoista siis ihan kohta käsillä.Olisihan se ihan huippua, jos sattuisi, niin mukavasti että olisi kunnon kesäkeli juhannuksena. Meillä varmaan jokaisella on jos ja vaikka kuinka paljon muistoja tähän keskikesänjuhlaan liittyen. Juhannuskoivut ja sauna, uudet perunat, grillaus, mansikat ja juhannustanssit, yötön yö ja kokko...ja paljon, paljon muita asioita joista itse kullekkin tulee se jussifiilis. Onhan sitä moni palellut varmaan hyttysten syöttinä märissä vaatteissa festareillakin tai leirintäalueella joskus kauan sitten? Ulkomaillakin on tullut vietettyä useampikin juhannus, sillä monet eivät jaksa uskoa siihen idylliseen
hellesäähän, vaan ottavat varman päälle ja suuntaavat etelään:)Parhaimmillan juhannus on ihan juuri sellainen, millaiseksi sen ihan itse tekee, eikä anna sääolosuhteiden tai minkään muunkaan esim, ruuhkien teillä tai ruokakaupassa viedä hyvää fiilistä. Huonolla fiiliksellä on vieläpä sellainen ikävä taipumus, että se tarttuu helposi myös kanssaihmisiin ja sitten kenelläkään ei ole kivaa, älä siis pilaa omaa tai muidenkaan juhlaa turhalla kiukuttelulla. Toivottavasti tämän juhannuksen jälkeen emme taas saa lukea tai kuulla uutisista niitä ikäviä tapauksia, joita valitettavan usein tilastoidaan juuri juhannuksen jälkeen!!Mukavaa alkanutta juhannusviikkoa!


3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia olet ottanut. Toi keltainen kivikkokasvi on kaunista ja leviää helposti. samoin toi sininen olisko lemmikki. Mulla on kumpaakin.
  Käythän vilkaisemassa blogiani ja samalla liity jäseneksi, jos vain sinua kiinnostaa, kiitos etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, luonto on niin kaunis. Käyn mielelläni tutustumassa blogiisi.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos