Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Blogin 100:s postaus

Viikon puoltaväliä vaan kaikille, tämä postaus on blogini 100:s postaus! Aika uskomatonta, että olen kirjoittanut jo niin monta postausta, mutta totta se vaan on:) Viikko on ehtinyt jo puoleen ja tuntuu ettei tunnit vuorokaudessa riitä kaikkeen mitä haluaisin ehtiä päivässä tekemään ja nukkuakkin pitäisi ehtiä...siksipä tein tänään päätöksen etten lähde kuvaamaan, vaikka olisi ollut kaksi kiehtovaa kuvauskohdetta jo valmiiksi mietittynä, mutta kumpikaan ei karkaa minnekkän ja kuvaan ne joku toinen päivä.Oheiset kuvat tähän, pitäisikö sanoa "juhlapostaukseen"on siis eilisen illan kuvaus sessioltani. Olen lähi aikoina lukenut useammankin postauksen , joissa on käsitelty erilaisia kuvauskursseja ja eri tekniikoita ja monia asioita kuvaamiseen liittyen ja tottahan toki olisi itsekin kiva joskus osallistua jollekin kurssille ja oppia lisää tästä uskomattoman
palkitsevasta, mielenkiintoisesta ja antoisasta harrastuksesta. Bloggaajanakin olen täysi noviisi ja olisi kiva opia tästäkin hommasta lisää ja kehittää omaa blogia. Tähän postaukseen tulee paljon kuvia.En ole ihan varma olenko jotenkin ylikuormitettu suunnitelmilla koskien juhannusta ja tulevaa kesälomaa, tuntuu, että suunnitelmia ja ideoita mitä kaikkea voisi tehdä tulee koko ajan vaan lisää mieleen ja sitten pyörittelen niitä päässäni ja pohdin mitä toteutan. Toisaalta onhan se kiva, että on edes jotakin kesän varalle mielessä, mutta taas toisaalta, ei mitään ns.kiveen hakattua ja suunitelmiahan voi aina tarpeen tullen muokata ja soveltaa;)Tästä sadannesta postauksestani taitaa tulla jos ei pelkästää kuvarikas, niin myös pitkähkö...yleensä pyrin kirjoittamaan sen mittaisen postauksen, että jaksaisin itse pysyä kiinostuneena vastaavan pituista lukiessani. Olen jo vähän miettinyt myös loma-ajan postaus tahtia, eli en varmaankaan kirjoita ja postaa päivittäin, eikös sometauko ole nykyään jo ihan muotijuttujakin eli ei tarvitse orjallisesti kokea, että pitäisi ja täytyisi päivittää blogia jokaikinen päivä?Jos muuten olet kivaa tekemistä vailla, etkä omista venettä ja merelle tekisi mielesi, niin varmaan useimmissa kaupungeissa on laivayrityksiä jotka tekevät kesäaikaan eri pituisia ja eri kohteisiin suunnattuja risteilyjä, tiedot laivojen aikatauluista, kohteista, reiteistä ja hinnoista löytyy useimmiten nettisivuilta ja sitten vaan suunnittelemaan omaa kesäistä venereissua vaikkapa saaristoon;)Juttua taitaisi tähän postaukseeni riittää vielä vaikka ja kuinka, mutta säästetään huomiseksi ja tuleville päiville loput, kivaa iltaa, huomiseen...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos