Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 31. toukokuuta 2016

Unelmointia tiistain tapaan

Aina sanotaan, että pitää unelmoida ja niinpä päätin sitten miettiä asioita jotka pääsisivät minun unelmointilistalleni. Eilen illalla oli lämmin, selkeä ja tuuleton ilma ja sen vuoksi varmaan kuumailmapallolle loistava sää nousta korkeuksiin.
Olen joskus unelmoinut/toivonut pääseväni sellaisen kyytiin ulkomailla. Unelmoin tai ainakin mietin miten ihanaa olisi mökki saaristossa tai meren/järven rannalta, omakotitalo vehreine puutarhoineen pääsee myös unelmalistalleni, joku pitkä ja eksoottiseen kohteeseen sijoittuva loma, olempa unelmoinut pienestä kahvilasta rannalla etelän lämmössä ja köllöttelystä upean jahdin kannella auringosta nauttien...Kuten huomaatte kyllä tämä tyttö unelmoida osaa;)
Minulla on unelmia tulevaisuuden varalle ja onneksi unelmoida voi aivan mistä tahansa; suuren suurista asioista tai pienen pienistä. Unelmilla on siivet ja vain taivas on rajana, kun lähdetään unelmoimaan. Monet unelmoivat isosta lottovoitosta, kun jaossa on oikein iso potti ajattelen, että toivottavasti menee mahdollisimman monelle ja useampi ihminen tulee onnelliseksi, tuoko raha sitten onnea? Toisten mielestä kyllä, toisten mielestä taas ei...ei sillä ainakaan kuulemma onnea välttämättä saa, mene ja tiedä?


Luultavasti likipitäen jokainen unelmoi pystyvänsä terveenä, menestyvänsä ainakin jossakin, joku unelmoi parisuhteesta, perheestä, koirasta ja ties mistä, kyllähän unelmoitavaa riittää. Ja jos taas kuulut niihin, jotka eivät harrasta unelmointia, niin kokeile kuitenkin joskus, anna ajatustesi vaeltaa ja unelmoi vaikka olevasi prinssi tai prinsessa, taitaa olla lasten haaveissa kyllä tämä, mutta mikäs estää aikuistakin heittäytymästä aivan hulvattomaksi ja miettiä millaista se oikeasti tosi elämässä sitten olisi?


Ja kyllähän joskus jollekulle on käynyt niinkin, että unelmasta on tullutkin ihan totta, maailman ympäri matka, sapatti vuosi, saavutettu unelma muodossa tai toisessa; onnen kantamoinen, ihanaa ja toivottavasti tällaisen onnen kohdannut osaa arvostaa sitä. Monella olisi ihan oikeasti syytä kiitollisuuteen ja tyytyväisyyteen.

Siispä unelmoikaa, haaveilkaa ja tehkää unelmistanne totta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos