Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 26. toukokuuta 2016

Torstai toivoa täynnä, vai onko?

Tänään on ollut sumuista, pilvistä ja vähän tihkuakin ilmassa. Meistä useimmat varmaan miettivät jo tulevaa viikonloppua ja säällähän on melkoisen suuri merkitys siihen millaisia suunitelmia tehdään. Minulla on tarkoitus vierailla Harakan saarella tulevana viikonloppuna, mutta sää määrää tuleeko toiveesta totta, vaiko ei. Toivon pääseväni kuvaamaan saarelle, ja olen lukenut, että saarella on upea luonto ja runsas eläimistö.Helsingin edustalla on useita hienoja saaria, joilla kannattaa vierailla, onneksi ilman omaa venettäkin se on mahdollista, koska näille saarille pääsee järjestetyillä kuljetuksilla. Tarkoitus on käydä myös Pihlajasaarella tulevana kesänä ja mieleni tekisi käydä myös Vallisaarella. Toivoisin myös joskus pääseväni jollekkin majakkasaarelle vaikkapa Bengtskärissä.
Mitä muuta sitä sitten toivoisi?Toivoahan voi ihan mitä vaan, ja muulloinkin kuin torstaisin;) Mutta minä voisin toivoa vaikkapa, että pyykit laskostuisivat kaappeihin itsekseen, joku siivoaisi viikonlopuksi kodin, influenssa hellittäisi perheenjäsenestä, on muuten kova tauti! Ja toivon myös, ettei tauti tartu muihin. Ja toivon sitkin, että viikonloppuna saisimme nauttia ihanista keleistä. Eurojackpot voittoakin voisi toivoa ja sitä, että löydän jonkun ihanan kesäloma matkan.Ja lopuksi taidan toivoa, että saisin otettua paljon ihania kuvia viikonlopun aikana ja että ehtisin käydä kirpputorilla, minä pidän niillä penkomisesta; olisi kiva käydä myös tsekkailemassa kesävaate tarjontaa...
Toivon myös kaikille kivaa perjantaita ja huippu mukavaa viikonloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos