Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Sitä, tätä ja tuota sunnuntain ratoksi

Sunnuntaisin tulee mietittyä jo aluillaan olevaa uutta viikkoa, niin ja hei kesäkuuta, joka todellakin jo alkaa! Olen päättänyt, että tänä vuonna en sorru odottelemaan vain loman alkua, vaan koitan osata nauttia kesästä ihan koko kesäkauden. Tavallisena arki iltanakin ehtii yhtä ja toista, vaikka ei lomalla olisikasn. Ja entäpä jos jäisi vaan odottelemaan sitä lomansa alkua ja sitten sattuisikin käymään niin, että kelit sattuisivatkin olemaan huonot? Osa kesästä olisi ehtinyt hurahtaa jo ohi, ihan vaan siinä odottelussa, älä siis "haaskaa" kesääsi odotteluun.Osana lomaan kuuluu ainakin jonkinlainen suunnittelu, mitä haluaisi tehdä lomalla...olen aiemmissa postauksissani kirjoitellutkin omista suosikeistani lomaan liittyen. Jokin reissu lomaan jotenkin minusta kuuluu, enkä nyt todellakaan tarkoita, että pitäisi matkustaa maailman ympäri, reissu voi tarkoittaa vaikkapa kaverien tapaamista toiseen kaupunkiin, tai kesäretkeä, kuten minä tein eilen ystävättäreni kanssa saareen, suosittelen;) lomalla yksi parhaista jutuista on varmaan monen mielestä se, ettei tarvitse tuijotella pahemmin kelloa, vaan voi edetä ihan fiilispohjalta. Aika tuntuu monella arkena olevan jotenkin kortilla, mutta lomalla voi surutta lukea ilta myöhään vaikkapa kirjaa, tai lähteä lenkille tai uimaan illalla vähän myöhemminkin, kun ei tarvitse seuraavana aamuna herätä siihen kellon soittoon.Yllä oleva valokuvassa oleva patsas löytyi Helsinkiläisestä puistosta ja ellen ihan väärin muista teoksen nimi oli ehkäpä odotus...

Mietin sellaistakin juttua, että miten uskomattoman pienistä asioista voi nauttia...eilen kun olimme menossa retkelle, pysähdyimme nauttimaan Helsingin jäätelötehtaan jätskit rannassa ja seurailemaan hetken rannan tunnelmaa ja voin sanoa, että fiilis oli ihan kymppi plus, näin pienestä ne onnen hetket voi olla kiinni.Toinen vastaavanlainen fiilis tuli kun istuimme Harakan saaren näköala tasanteella katselimme saarta ja edessä avautuvaa hienoa merimaisemaa ja kohotimme mukit, näin retkellä kun oltiin, niin ei ollut laseja;)...no millekäs muulle kuin kesälle!Mukavaa sunnuntaita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos