Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Positiivisuus vastaan negatiivisuus

Tänään päätin kirjoittaa ihan yltiö positiivisen postauksen, unohtamatta kuitenkaan sitäkään tosiasiaa, että toki joskus meistä jokaista myös ketuttaa ja tekisi mieli sanoa ruma sana;) Omasta mielestäni olen positiivinen luonne ja pyrin näkemään asioista aina sen valoisamman puolen, ja luotan kyllä siihen, että asioilla on myös tapana järjestyä. Olen myös niitä naisia, että jos joku on toistuvasti huonolla tuulella ja luo ympärilleen negatiivista ilmapiiriä, niin mietin kyllä, että miksi tuota ihmistä niin kovasti joku nyppii! Tietysti itse kullakin sattuu silloin tällöin ei niitä niin kovin huippupäiviä, mutta jos vaaka kuitenkin kallistuu sille paremmalle puolelle, ei ole hädän päivää!

Olen törmännyt moniin asioihin viime viikonlopusta lähtien, joiden takia olen kyllä hyvällä moodilla ja kun kerran aijon tehdä positiivisen postauksen, niin täältä "pesee", eli viime viikonlopun säähän osui aivan nappiin, oli kesäistä, lämmintä ja aurinkoista, luonto on ihan parhaimmillaan, huippu kaunis juuri nyt; kukkivat puut ja pensaat lempparini omppu-ja kirsikkapuut etenkin, kukat kukkivat, linnut ovat äänessä ja pesivät parasta aikaa, on ihanan valoisaa, töissä meillä on upea merinäköala terassilta, jossa voi nauttia sitä katsellen aamukahvit, olen saanut kesän istutukset tehtyä...melkein kaikki, on sovittuna viikonlopulle saariretki luontoon ja pääsen kuvaamaan kaikkea sitä, tässä vähän esimakua siitä mikä saa minut positiiviselle mielelle, ei ihan huono lista, vai mitä tuumaatte?Olin eilen illalla kävelyllä kameran kanssa, kuinkas muuten? Ja täytyy kyllä sanoa, että aisteille sai ihan täyslaidallisen, tuoksut oli aivan huumaavia; pihlaja kukkii ja kukat tuoksuvat, samoin sireenit, linnut tuntuvat olevan äänessä aamuvarhaisesta iltamyöhään ja kaikki se värien määrä mitä luonnossa on juuri nyt tarjolla. Iltaaurinko suo kuvaajalle ihanaa pehmeää valoa ja upeita varjon ja valon tunnelmia kuviin. Yksi ehdoton kesään liittyvä juttu on myös pääskysten äänet ja niiden syöksyt taivaalla, kuten myös lokkien kirkuna ja niiden sukellukset veteen saaliin toivossa.Jospa jatkan vielä positiivisuudella; Odotan kesälomaa todella kovasti, minulla onkin tiedossa pitkä loma, joka toivottavasti on myös kuuma ja siihen uskon;), nimittäin ei kertakaikkiaan voi olla kahta huonoa kesää peräkkäin, eihän?? Elättelen myös toivetta, että pääsisin jonkun ihanan ystävän kanssa merelle tai järvelle, mikä on hienompaa, kuin tuntea aurinko ja tuuli kasvoilla ja nauttia kauniista saaristosta ja rannoista, ja jos saa toivoa, niin grillibileet olisi myös ihanat ja tietysti hyvässä seurassa, saunailta ja uiminen , yes...kelpaisi minulle;)Ja mökille on maalle tietysti myös päästävä, syötävä mansikoita ja jätskiä ja, ja, ja...valtavasti kaikkea ihanaa...onko jotakin negatiivista jota tähän nyt voisi laittaa vaikka ihan muodon vuoksi, no jos ihan pakko on pari asiaa keksiä, niin hyttyset ja punkit, niistä en saa kirjoitettua mitään positiivista.

Keep on smailing!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos