Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 30. toukokuuta 2016

Maanantaita

Viikko on aluillaan ja eipä se pöllömmin ole alkanutkaan ainakaan sään puolesta:) Jos jotakin inhoan, niin kesäisiä, ilmastoimattomia ruuhkabusseja! Kun astuu bussiin huomaa välittömästi, että lämmitys on yhä päällä tai ilmastointi ei toimi, tänään jälleen sain ilokseni matkustaa työmatkani tällaisessa bussissa, juu enkä tykännyt!
Ja jotta harmituksen aiheet eivät loppuisi liian lyhyeen, niin vuodatanpa tähän vielä senkin, että kävin eilen kameraliikkeessä kyselemässä kameran kennon puhdistuksesta ja kuten arvasinkin, eivät suositelleet tekemään sitä itse, vaan viemään kameran puhdistettavaksi liikkeeseen.Olen jo jonkin aikaa kiinnittänyt huomiota siihen, että valokuvissani näkyy selvästi likaa, eli kun lataan kuvia koneelle huomaa kuvissa pöly ja/tai likapilkkuja, ja se tietää sitä, että joko objektiivin linssi on likaantunut tai kameran kenno. Kun objektiiveja vaihtelee, altistuu kenno likaantumiselle. Kameraa voi toki joiltakin osin puhdistaa aivan itsekin, mutta jos vähääkään on epävarma siitä mitä osaa ja saa tehdä itse, kannattaa kamera viedä huoltoon.Taidan lähteä kasteluhommiin tästä ja nauttimaan kauniista ja lämpimästä illasta ulos. Luulin jo menettäneeni muutaman kärhön talvelle, mutta ilokseni huomasinkin niissä elon merkkejä;) Siitepöly on vallannut terassin ja en pese sitä ennen kuin pahin kausi on ohi. On kivaa seurata miten istutukset on lähteneet kasvuun ja vielä pitäisi laittaa herneet ja pavut maahan, saa nähdä koska olen niin reipas?Nautitaan lämmöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos