Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 3. toukokuuta 2016

Luontoa ja merellisiä mieltymyksiä

Vesi elementtinä on äärimmäisen kiehtova ainakin minun mielestäni. En ole koskaan asunut ihan veden äärellä, mutta lähellä merta, lapsuudessani järvi taas oli kesän kohokohta ja siellä oltiinkin kesälomista iso osa, niin kauan, kunnes hampaat löivät loukkua ja huulet sinertivät...kali, kali ja hetken päästä taas uudestaan uimaan;) Meri taas kuului nuoruuteen, kaverien kanssa päästiin merelle moottori -ja purjeveneellä.
Pidän myös kaikesta rantoihin liittyvästä, ajopuista, rannan kasveista, linnuista, veneistä, meriaiheisista sisustuselementeistä, kivistä, kallioista, laitureista ja kalastukseen liityvistä esineistä...olen valokuvannut myös paljon kaikkea tähän liittyvää ja niin tein vappunakin.Meren tyyni pinta on niin kaunis, tänä aamuna sain fiilistellä bussin ikkunasta sitä ja lounastauolla sain taas nautiskella katsellen välkehtivää merta.En oikein edes tiedä miksi meri tai järvi kiehtoo minua. Moottoriveneessä saa kokea vauhdin hurmaa ja mieletöntä vapauden tunnetta, soutuveneellä voi taas lipua hiljalleen soudellen järvellä, purjeveneessä on sitten ihan omanlaisensa tunnelma.Haaveenani olisi kesän aikana päästä merelle tai järvelle ja majakkasaareen, olisi kiva päästä valokuvaamaan kaikkea sitä. Suunnitelmissa on useampikin merellinen reissu ja ihan huippua olisi päästä vaikkapa jonnekin kalastajakylään, saaristolaisidylli on myös ihana.Kuten tämän postauksen kuvista huomaatte lähti kuvaaminen vähän "lapasesta", kun pääsin paikkaan, missä kuvattavaa riitti;)Tämä lämpö on kyllä niin mukavaa, ei millään meinaa käsittää, että nyt se ihana lämmin kevätsää on vihdoin täällä!! Ja meistä useimmilla taitaa olla vielä lyhyt työviikkokin, kun tuo helatorstai katkaisee sen ja jos on ollut kaukaa viisas, on tiedossa pitkä viikonloppu, kun perjantain on ottanut ajoissa vapaaksi!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos