Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 14. toukokuuta 2016

Lauantaiaamun picsit

Mikä sopisikaan Helluntaiaamuun paremmin kuin ihanat omenapuun kukat? Kun on aamusta aikaisin liikkeellä, ehtii päivän aikana tehdä vaikka mitä! Minä lähdin kauppareissulle ja olin päättänyt ottaa kameran mukaani, koska halusin saada kuvattua aivan huippu kauniita omenapuun kukkia ja arvelin, että niitä jo olisi tarjolla. Ihan kauppareissuni matkanvarrella on hyviä kuvauspaikkoja ja löysinpä melkein reitiltäni ihanan puistomaisen alueen, missä omppupuut olivat täydessä kukkassa, ah miten kaunista!!Meidän pihalla on tänään pihatalkoot, kukin voi halutesaan osallistua...pihalle tuodaan myös kaksi lavaa joihin voi viedä seka-ja puutarhajätteitä. Minä hyödynsin molempia, siistin takapihaamme ja siivoilin varastoa ja vein lavoille täytettä;)
Onneksi sain nämä puuhat hoidettua ennen sadetta. Kukkien istuttamisen jätän huomiselle ja jos huomenna sataa, ei haittaa jatkan pihahommia, kunnes sää suosii. Vähän näyttää siltä, että saattaa silloin tällöin sadekuuro yllättää, sen verran jo tuli, että maa kastui.No niin, nyt se sade sitten alkoi, toivottavasti ei sataisi ihan koko loppupäivää, koska ystäväni osallistuvat Helsinki city run tapahtumaan ja minä lähden ottamaan heitä urakan päätteeksi maalialueelle vastaan ja vietämme iltaa yhdessä. Terassi illalliselle ei ihan tänään tarkene, mutta täytyy valita joku mukava paikka ja syödä sisätiloissa.

Kun aamulla kuvailin, niin jälleen kerran totesin ihastellen ja ihmetellen kuinka kaunis luonto on.Huh...varaston siivousprojekti saatiin kuin saatiinkin hyvälle tolalle ja paljon aivan turhaan varastoitua tavaraa lähti roskiin. Minussa taitaa olla vähän hamstraajan vikaa??Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos