Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 12. toukokuuta 2016

Elämämme ovat täynnä valokuvausmahdollisuuksia

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään miten valtavasti ympäristöstäsi löytyy kuvattavaa? Työmatkasi varrella saattaa olla mielenkiintoinen rakennus, johon tuskin olet sen ihmeemmin kiinittänyt huomiota, mutta kun ryhdyt oikeasti katsomaan sitä tarkemmin, huomaat lukemattomia asioita. Talon arkkitehtuuri voi olla erikoinen, rakennuksen väri tai pintamateriaali jollakin tavalla vaikkapa ajan kauniisti patinoima, ikkunat epätavallisen kauniit tai rikki kivitetyt...asioita joita et vain aiemmin ole tullut panneeksi merkille...rakennuksen ympärillä saattaa olla kaunis puutarha, vanha puu tai viereisellä tontilla huippumoderni lasiseinäinen toimistorakennus.
Kannattaa siis avata aistinsa ja silmänsä tutuissakin ympyröissä ja voi löytää uskomattoman hienoja kuvauskohteita!Kuten yllä olevista kuvista huomaat, tuikitavallinen katukivetys voi kuvassa olla yllättävänkin mielenkiintoinen huomaat kivien värin, sommittelut, pisaran tipahtamisen lammikkoon mikä tuo kuvaan liikettä ja mielenkiintoa. Hyvä tapa on huomata erilaisia asioita, kun kuvaa samaa asiaa eri paikoissa ja erilaisena, vaikkapa portaita, mieti miten erilaisia niitäkin on, tai ovia ja ikkunoita!Ovet ovat usein myös minun kuvauskohteitani, jostakin syystä pidän niistä, ja kuten sanottua niitäkin on vaikka miten paljon erilaisia.Mitäs te tykkäätte kuvata, ja miksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos