Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Aurinkoenergiaa ja äitienpäivän juhlintaa

Tänään juhlitaan äitejä ja luontokin näyttää parhaat puolensa juhlapäivän kunniaksi, ihana sää suosii meitä äitejä♡ Meitä äitejä on kovin erilaisia, aivan kuin on lapsiammekin. Kukin kokee äitiytensä omalla tavallaan ja on juuri riittävän hyvä sellaisena äitinä kuin on. Vierastan hieman näin juhlapäivänä sellaista ns.jalustalle asettamista, enkä nyt missään nimessä tarkoita, etteikö meitä äitejä voisi tai pitäisi arvostaa, mutta itse olen sitä mieltä, että jokainen on arvokas juuri omille lapsilleen ja on varmasti hoitanut oman äitiytensä omalla parhaalla mahdollisella osaamallaan tavalla, enkä oikein tiedä pitääkö sitä jotenkin erikseen joidenkin kohdalla arvottaa?Mietin, että minkän takia äitienpäivä on laitettu kalenteriin juuri tähän parhaimpaan aikaan vuodesta, johon se kyllä mielestäni sopii erinomaisesti;) mutta sitten taas isänpäivää vietämme marraskuussa?
Miten teillä on tapana viettää äitienpäivää?
Itselläni on kaksi poikaa ja päivän vietto, ei ole mitenkään ennalta määritelty meillä, vaan se muotoutuu päivän mittaan. Itse muistin omaa äitiäni vierailemalla hänen luonaan ja ilahduttamalla häntä äitienpäiväkukalla, kortilla ja lahjalla, eli aivan perinteisesti;)Päivän vietto eri perheissä muotoutuu varmasti pitkälti sen mukaan käydäänkö myös onnittelemassa mummuja ja minkä ikäisiä lapset ovat. Eikä tietenkään ole mitään kaavaa tai mallia miten tätä päivää tulisi viettää, viettäköön kukin perhe sitä juuri niin kuin itse haluaa, silloin se on varmasti kullekin se paras tapa;)
Muistakaa ihmeessä myös kuvata juhlapäivää, päivänsankaria, lapsia, kahvipöytää, kaikkea sitä mistä syntyy muistoja, jotka lämmittävät vielä vuosienkin päästä.

Ihanaa aurinkoista ja naurun täyteistä juhlapäivää meille kaikille äideille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos