Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 25. huhtikuuta 2016

Vappuviikko ja suunnitelmia

Useimmat meistä taitavat jo tehdä tai ovat jo tehneet jo vappusuunnitelmia...Kevään juhlaviikonloppu on ihan pian käsillä ja perinteisesti kevät otetaan vastaan. Monet keräävät ystävät yhteen ja tehdään hyvää ruokaa ja nautitaan hyvästä seurasta, loistava tapa juhlia vappua. Tulevaan viikonloppuun ladataan myös paljon odotuksia, eikä vähiten sään suhteen;) Ihana ystävä pariskunta on kutsunut minut juhlistamaan vappua heille, joten kun työpäivä on perjantaina ohi, suuntaan kohti entistä kotikaupunkiani. Mitenkäs siellä aijotaan juhlia vappua?Mistä syntyy vapputunnelma? Simasta ja tippaleivistä, ilmapalloista ja serpentiineistä, tivolista, kuohujuomasta ja ylioppilaslakeista...jaa a kenellä mistäkin, tärkeintähän varmaankin on, että kukin juhlistaa sitä oman näköisellään tavalla tai on juhlistamatta jos siltä tuntuu, on ihmisiä jotka eivät pidä vapuista, uusista vuosista tai juhannuksista eivät mistään ns.pakkojuhlista, mutta onneksi voi aina valita mitä tekee.

Minä aijon myös kuvata vappua...koitan saada vangittua tunnelmia ja fiiliksiä. Tässä postauksessa otetut vappu kuvat ovat viime vapulta. Hassua miten isossa osassa meillä juhlapäivinä ruoka ja juoma muuten ovat, miettikäähän, eikö vain olekin?
Ja kun ikää tulee niiden merkitys tuntuu vain kasvavan...Minusta näitä juhlapäiviä kannattaa ikuistaa kuvaamalla, ihan jo siitäkin syystä, että vuosien päästä on kiva katsella millaista oli, millainen sää oli ja millä kokoonpanolla kyseisiä päiviä juhlisteltiin, ihan yleisetikin suosittelen valokuvaamista, myös arkihetkiään kannattaa kuvata, kuten sanottua kuva kertoo usein enemmän , kuin tuhat sanaa! Älä siis unohda kameraasi kotii kun lähdet vappuhulinoihin;)Jos vielä mietit, mitä kummaa tekisin vappuna, lähde piknikille ystäviesi kanssa, sopikaa kuka tuo mitäkin, valitkaa kiva paikka ja lähtekää nauttimaan keväästä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos