Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 14. huhtikuuta 2016

Tavallinen torstai

Tänään on ollut se ihan tavallinen torstai, ai miten niin ihan tavallinen? No, aamulla töihin, iltapäivällä kaupan kautta kotiin, ruuanlaittoa ja sitä rataa. Töissä vietimme kahvihetkeä työkaverin vuorotteluvapaan alkamisen merkiksi. Kauppareissulla mietin mitä kaapeista puuttuu ja mitä pitää ostaa viikonloppua varten. Kotiin päästyäni kokeilin uutta reseptiä linssikasvispataa ja täytyy kyllä sanoa, että minulle se ainakin maistui;) kiva uusi ohje, jota kannatti kokeilla.Kotimatkalla bussissa alkaa tähän aikaan vuodesta aurinkoisena päivänä jo olla melkoisen kuuma ja mietinkin aina minne asetun, ettei aurinko paistaisi ainakaan suoraan kohti, vaikka tykkään lämpimästä , keväästä ja auringon paisteesta, ruuhkabussissa ei ole ihan herkkua matkustaa. Kiinnitin huomioni jo melko iäkkääseen rouvaan, jolla oli joku aito turkishattu päässään, saatoi olla vaikka minkkiä, mene ja tiedä, lisäksi hänellä oli villakangastakki ja talvisaapikkaat.
Mietin siinä istuskellessani, että kuuluukohan tämä iäkäs rouva siihen ikäryhmään, joka siirtyy kevät/kesävaatetukseen almanakan mukaan, kuten luultavasti hänen lapsuudessaan ja nuoruudessaan on tehty ja sääolosuhteetkin noudattaneet siihen aikaan ns.tavallista rytmitystä, toisin kuin nykyisin! Voi olla, että rouva siirtyy kevyempään vaatetukseen Vappuna, kuten siihenkin aikaan oli tapana, oli keli sitten mikä tahansa;)Monet eivät välttämättä nauti tästä keväästä ihan yhtä paljon kuin muut. Allergiaoireet vaivaavat monia, silmiä kutittaa, henkeä ahdistaa ja nenä valuu vettä; he kärsivät siitepölyallergiasta, joka puiden kukinnan ja katupölyn vuoksi aiheuttaa monile oireita koko kevään ja kesän. Onneksi antihistamiinit ja siedätyshoidot tuovat tuohon ikävään vaivaan helpotusta. Kuten säätiedotuksilla on tapana muuttua aina viikon varrella, nyt näyttäisikin, että tulevasta viikonlopusta ei tulekkaan niin ikävä, kuin mitä alku viikosta ennusteltiin. Todella kiva, jos olisi lämmintä ja aurinkoista, mikä loistava syy lähteä ulos ja kuvailla.Toivotan tässä kaikille mukavaa ihan tavallista torstai iltaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos