Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Sateinen sunnuntai ja päivän puuhat

Ei sitten paista ainakaan nyt, mutta ainahan sopii toivoa, että ilma kirkastuu ja sade loppuu. Sadesunnuntaina saa hurjan paljon aikaan, jos haluaa, tai sitten päivän voi viettää vaikkapa löhöilemällä, molemmat hyviä tapoja viettää vapaapäivää, sanon minä;) Vaikka vettä tulee melko rankasti voi silti suunitella yhtä ja toista sisätiloissa ja mikä estää lähtemästä uloskaan, säähän tepsii aina oikea pukeutuminen...kai? Jos omistat muuten sadesuojan kameraasi voit lähteä toteuttamaan sadesäällä kuvaamista, ellet vielä ole kokeillut, suosittelen, saa aika mielenkiintoisia kuvia ja sateen jälkeen luonto tuoksuu ihanalta!Jos olen todella reipas, saatan lähteä itsekkin vähän ulos, kyllähän se, totuus kuitenkin on, että kivalla ilmalla on paljon mukavampaa lähteä ulos, kuin vesisateella, asennetta! Aloittmisen vaikeus on usein se alkuun pääsemisen suurin este ja haaste, minullakin on monen monituista puuhaa mielessäni, mutta jotkut niistä siirtää suosiolla myöhemmin tehtäviksi ja joihinkin taas ryhtyy sen enempiä miettimättä. Talvivaateprojekti on edennyt ihan mukavasti ja se onkin hyvä juttu,sillä en enää halua katsella naulakossa roikkuvia paksuja talvikamppeita. Multapussi on edelleenkin huudelut minua ja ruukut odottelevat jo täytettä..kohta, luultavasti vielä tänään, kaupassakin pitäisi käväistä ja tulevaa viikkoakin voisi vähän miettiä. Ajatella 2 viikon kuluttua on sitten jo Vappu...pitäisiköhän sitä muutama pullo simaakin taas tehdä?Kuten eilisessä postauksessani kirjoitin, että taidan tutkia puutarhakirjaa ja lehtiä, niin ryhdyin tänään selailemaan ihanaa puutarhakirjaani, ja kyllä vaan pelkästään sitä katselemalla tulee jo hyvälle tuulelle ja mitä erilaisempia ideoita alkaa kehkeytä päässä. Minä suosin ns.ruukupuutarhaa ja pienen pientä kasvimaata, sekä kesäkukkia siitä syystä, että isoa pihaa ei ole, eikä ikuista haavettani kasvihuonetta, mutta saa kuitenkin joka kevät toteuttaa intohimoa, joka valtaa mielen joka kevät;) Kylvän kesäkukkia, salaatteja, persiljaa, tilliä ja yrttejä, myös kurpitsaa, kurkkua ja papuja , sekä herneitä.
Kuten monen pihalla, myös täällä on joinakin kesinä nähty kotiloita ja etanoita, juu en tykkää niistä ja toivon todella että tänä kesänä niitä ei liiemmin vieraile pihallamme!Kuten huomaatte, tämän päivän postauksessani olevat kuvat ovat eiliseltä Helsingin kuvauspäivältä. Ellei tuo sade tuosta taannu, niin satakoon sitten! Voihan sitä pidellä sadetta sunnuntain, huomenna maanantain "ratoksi" kutsuukin sitten taas kuntosali ja viikko potkaistaan käyntiin!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos