Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 8. huhtikuuta 2016

Perjantai postaus

Kyllä on taas(kin) mukavaa, kun on perjantai ja viikonloppu aluillaan...näin meistä useimmat taitaa ajatella? Miten olet ajatellut viettää viikonloppuasi? Aika monella edessä on kauppareissu, viikkosiivous ja ne tavalliset viikonlopun "käynnistävät" hommat ja paljon varmasti viikonlopun suunnitelmiin vaikuttaa myös tuo säätila, kumma miten se määrää tekemisiä tai tekemättä jättämisiä;) Itselläni ei tälle viikonlopulle ole mitään erikoisempia suunnitelmia eli voin käyttää aikani melko vapaamuotoisesti fiilispohjalta, ja se tuntuu aika mukavalta.Sen verran sentään olen sopinut viikonlopulle tekemistä, että siihen sisältyy ulkoilua ja kuinkas muuten...kuvaamista! Se saa aina innostumaan ja se möllykkä olisi myös tilauksessa ja jos saa toivoa vielä ihan pikkuisen lisää, niin mielellään ei pliis tällaista tuulta, mikä meinasi viedä hiukset päästä tänään. Ajatelkaapas se on 3 viikkoa ja Vappu käsillä...ai että, kun nyt kävisi tänä vuonna tuuri ja olisi lämmintä, muistini mukaan viime Vappu ei ollut erityisen lämmin, kuten ei monena muunakaan vuotena...no jos ei käy tuuri sään puolesta, niin järjestä itse tai itsellesi hyvää seuraa ja jotakin kivaa tekemistä., sillä pääsee jo hyvään fiilikseen.Pitäisiköhän sitä ryhtyä niihin istutus puuhiin nyt vihdoinkin tänä viikonloppuna, jos ylipäätään meinaa tänä keväänä jotakin esikasvattaa...sain joululahjaksi ns.keittiö puutarhan...tiedättehän sellaisen minikokoisen kasvatuspurnukan yrteille, jossa on kasvilamppu mukana? Vähän noloa tunnustaa etten ole saanut edes siihen istutettua yrtin yrttiä, mutta luulenpa, että se tapahtuu nyt tänä viikonloppuna.Aurinkoista viikonloppua meille kaikille!2 kommenttia:

  1. En ole saanut minäkään mitään istutettua, taitaa jäädä tältä keväältä. Olen sun blogissa muistaakseni eka kertaa. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujalle + osallistu arvontaan.

    VastaaPoista
  2. Hei, mukavaa, että ole löytänyt blogini.Kävin toki tutustumassa Aurinkokujallakin, hieno blogi ja kaunis koti sinulla, vierailen varmasti blogissasi jatkossakin.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos