Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 23. huhtikuuta 2016

Nyt ei kyllä nappaa

Uskomatonta miten ulkona vallitseva säätila vaikuttaa ihmiseen! Voin ihan rehellisesti myöntää ettei tämä, tämän päiväinen sää nappaa, ei sitten yhtään. Välillä paistaa ja seuraavassa hetkessä taas sataa kaatamalla. Kävin heti aamusta "haistelemassa"
vähän kevään trendejä, kiertelin kauppakeskuksessa vaateliikkeissä ja tutkin mitä on tyrkyllä. Vappu oli jo näkyvästi esillä; foliopallot ja kaikki muu vappukrääsä, pallot varsinkin näyttivät tekevän kauppansa. Katselin myös siementarjontaa...muutamasta siemenestä pussin pohjalla saa pulittaa mielestäni melkoisesti, jos kalleimmat pussit maksoivat useamman euron.Äsken ukkosti! Kyllä, ihan kunnon jyrähdys...huhtikuussa...josta aasinsiltana päästäänkin sitten tulevan kesäsään mietiskelyyn...jos uhraa pienen muistelun viime kesän säätiloihin, niin tähänkin voi vaan todeta; Etteivät nekään kelit napanneet!Taitaakin käydä nyt niin, ettei tarvitse lähteä kameran kanssa tänään ulos ollenkaan, vettä tulee nimittäin edelleenkin ja ukkostaa ja on tosi hämärää, ei mikään kevätpäivän onnistunein prototyyppi!? Oho...ja tuli sitten myös räntäkuuro ja maa on valkeana?!!Täytyy keksiä tähän lauantaihin puuhaa sisätiloissa, taidanpa jatkaa puutarhakirjojeni ja lehtieni tutkiskelua ja laittaa sitä simaa tulemaan. Mitenkäs siellä on lauantaita vietetty? Täytyy kyllä ihan todeta , että olen tosi iloinen, ettei ole Vappu nyt...ja toivoa sopii, että ensi viikonloppua saisimme viettää vähän erilaisessa säässä!Minulla on ollut jo useamman vuoden tapana merkitä kalenteriin ylös kevään edistymiseen liittyviä juttuja, säätiloja, luonnon heräämiseen liityyviä asioita ja lintuhavaintoja ja niinpä tämä päiväkin saa oman merkintänsä taas kalenteriini.Tuo yllä oleva kuva aamuruskon värittämästä taivaasta on otettu tänä aamuna, mitäs sitä sanotaankaankaan? Aamurusko päivän p..., iltarusko kaunis ilma;)

Toivottavasti huomenna sää suosisi ja pääsisi vähän ulkoilemaankin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos