Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Aurinko, merenranta ja koira supermallina

Loistavaa aurinkoista kevätsunnuntaita! Tällainen säätila suorastaan kutsuu ihmiset ulkoilemaan ja nauttimaan, itse lähdin ystävättäreni ja hänen koiransa kanssa merenrantaan ulkoilemaan ja valokuvaamaan, kuinkas muuten;) Lisäksi tähän päivään pitäisi sisällyttää vähän niitä istutuspuuhia ja kenties pyörän keväthuoltoakin. Käväisin terassillamme, joka on talven jäljiltä täysin vielä siivoamatta ja kunnostamatta, mutta minä annoin katseeni kiertää kasvimaan, istutuslaatikoiden ja kukkapenkkien kautta...huomatakseni, että ihanasti aurinko jo lämmittää, mutta vain ruohosipulissa näyttää tällähetkellä olevan elonmerkkiä ja mitä kuuluu kärhöilleni?? Jaa a, sen saan tietää kunhan tämä kevät tästä vähän etenee.Jos sanotaan, että säätilalla on vaikutusta ihmisiin ja positiivisella ajattelulla, niin minä ainakin olen tästä täysin samaa mieltä. Nautin aamupäivän ulkoilusta ihan suunnattomasti ja ulkoilumme päätettiin rannan kahvilassa vierailuun, ja voin vain todeta, että kahvi ja mozzarella ciapatta, sekä ahneuksissa ostettu munkkikin maistuivat kertakaikkisen ihanilta!
Kuvasin ystävättäreni koiraa, joka selvästi nautti vähintäänkin yhtä paljon kuin me, lisäksi reitin varrella oli useita kohteita joista tuli otettua monia kuvia, ja he! näimme västäräkin, kyllä eli kuten sanontakin kuuluu, västäräkistä vähäsen...se on jo pian....kesä! On niin ihanaa suunnitella kaikkea kivaa puuhaa kesäksi.On se vaan hienoa, että on mahdollisuus päästä nauttimaan luonnosta ja merestä, vaikka ei omistaisi sitä venettä, eikä rantatonttiakaan, ihan vaan lähtemällä liikkeelle ja suuntaamalla lähimmälle rannalle. Kuvaamisen kannalta meri on upea ja rannat, en varmaan itse kyllästy niihin kohteina koskaan. Jos tämä hieno sää sai ihmiset ulos, niin yhtä varmasti venekansa oli tekemässä niitä kevään ensimmäisiä huolto/kunnostus puuhiaan satamissa tai ainakin lähtenyt katsomaan miten siellä suojapressun alla talvi on sujunut.Multa-ja siemenpussit odottavat, samoin se pyörä, mutta ellei tänään viitsi tai jaksa, onhan se päivä huomennakin ja nyt kun on jo illallakin valoisaa melko myöhään, niin ehtii puuhastelemaan töiden jälkeenkin yhtä ja toista. Jotenkin itsekkin huomaa, että mielessä pyörii juttuja, joita aikoo tässä kevään kuluessa tehdä, terassi pitää pestä, samoin terassikalusteet, tarkistaa grilli ehkä vähän siistiä pihaa ja ottaa haravakin esiin ja kunnostaa ne kasvi-ja kukkamaat.Luultavasti näimme myös kevään ensimmäiset optimistijollat ja hanhet, aiemmin bongasin myös sini- ja valkovuokot, jotka näyttivät työntävän jo varsiaan kohti valoa. Kohta kuvataan sitten niitä ja perhosia, sekä hyönteisiä.Ei ihan Akropoli tuossa yllä olevassa kuvassa, mutta kauniilta se näytti näin vastarannaltakin katseltuna, ehkäpä joku kävelyretki vielä joskus vie tutkimaan sitä lisää? Toivottavasti itse kullakin on takana mukava viikonloppu ja huomenna sitten alkaakin taas uusi viikko johon on saatu virtaa tästä tämänpäiväisestä ihanasta kevätpäivästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos