Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Tästä se nyt sitten lähtee, oman valokuvaus aiheisen blogin pitäminen, tervetuloa mukaani!

Tervetuloa seuraamaan siis valokuva aiheista blogiani, jossa aijon jakaa kuviani ja bloggailla toki muistakin minua innostavista asioista.

Olen jo jonkin aikaa miettinyt, että olisi mukavaa alkaa kirjoittaa omaa blogia.Seuraan muutamia blogeja itsekin ja varmasti siitä innostuneena päätin kokeilla.Blogiini aiheen valitseminen oli minulle helppoa, koska harrastan valokuvaamista oli minulle melko itsestäänselvää valita blogini aiheeksi se.

Muistan jo ihan pikkutyttönä saaneeni lainata vanhempieni ns.laatikkokameraa, tarkoitukseni oli mennä kuvaamaan hevosia.
Kuvasin mielestäni monta hienoa hevoskuvaa ja kun kuvat aikanaan saatiin kehitettyä ei joukossa ollut ainoatakaan kuvaa hevosista, mutta sitäkin useampia otoksia poutapilvisestä kesätaivaasta:)

Toivoakseni olen edes hitusen kehittynyt kuvaajana noista ajoista...ensimmäisen kamerani muistan saaneeni alakouluikäisenä joululahjaksi.Vuosien varrella on aina tullut kuvailtua , ja jossakin vaiheessa syntyi haave ostaa ensimmäinen järjestelmäkamera ja täytyy sanoa, että sitä päätöstä ei ole kyllä tullut kaduttua.

Valokuvaaminen, kuten moni muukin harrastus vie aikalailla mukanaan ja taitojen karttuessa myös mieliteot kuvauskalustolle kasvavat.Tämä harrastus voi alkaa melkeinpä missä iässä tahansa ja millisella kuvauskalustolla tahansa, on täysin itsestä sitten jatkossa kiinni miten paljon harrastuksestaan haluaa ja voi maksaa.

Miten sitten aloittaa kuvaaminen; No luultavasti olet hankkinut sen oleellisimman eli kameran ja kenties jo ennen sitä lueskellut alan kirjallisuutta tai saattanut miettiä valokuvauskurssille ilmoittsutumista, oli niin tai näin opetusta tähän lajiin löytyy muodossa jos toisessa.Suosittelen ihan ensimmäiseksi tutustumaan kameraan ja sen käyttöohjeeseen ja sitten kuvaamaan mahdollisimman paljon.
Kirjastossa on paljon kuvaamiseen ja sen opetteluun liityviä kirjoja, niihin voi tutustua täysin ilmaiseksi usein kameran mukana tulee jonkinlainen opaskirja myös kuvaamiseen.Erilaiset kamerakerhot ja ammattivalokuvaajat järjestevät myös aloitteleville kuvaajille kursseja ja netissä on valtavasti tietoa, kannattaa miettiä mistä tietoa hakee.


Yllä muutama kuva, joista voi aistia jo kevättä.Kuvat on otettu viikko pari sitten.Mukavaa sunnuntaita ja hyviä picsejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos