Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 14. maaliskuuta 2016

Tärkeintä on aloittaa...

Näin maanantaina ajattelin avata teille hieman sitä miksi oikeastaan aloitin tämä blogin kirjoittamisen.Kuten jo ensimmäisessä postauksessani kerroinkin, niin olin miettinyt asiaa jo jonkin aikaa ja lueskellut muutamia minusta mielenkiintoisia blogeja, jotka käsittelevät minua jollakin tavalla kiinnostavia aiheita.
Millainen blogi siten herättää kiinnostuksen? Varmasti heti blogin nimi, josta voi heti päätellä jotakin sisällöstä. myös ulkoasu, ja kuvat, bloggaajan tyyli, mahdollisesti kirjoittajan ikä, sukupuoli, ja se tärkein eli blogin aihe.Kun sitten on päättänyt aloittaa, tärkeintä on ryhtyä tuumasta toimeen. Aivan ensimmäiseksi pitää valita ns.blogialusta, eli millaiseen alustaan haluaa blogiaan kirjoittaa.Blogialustoja on useita erilaisia, maksuttomia ja maksullisia, kirjoittavathan jotkut blogia tai blogeja myös ihan työkseen, kun olet valinnut itsellesi sopivan, voit alkaa ns.hienosäätää blogisi ulkoasua ja päättää haluatko mahdollisesti jopa ansaita blogillasi rahaa, esim.hyväksymällä mainokset blogiisi.Blogeja on valtavasti eri aihealueilta, varmasti monet meistä ovat lukeneet, ruoka, lifestyle, sisustus, liikunta, matkailu jne, jne blogeja ja kukin blogeista on kirjoittajansa näköinen ja juuri se mielestäni tekeekin niistä niin mielenkiintoisia.

Minä olen kiinnostunut monista asioista, mutta blogini aiheeksi valikoin kuitenkin valokuvauksen, joka on siis rakas harrastus ja jostain minulla riittää opittavaa varmasti hamaan tulevaisuuteen saakka ja juuri se tekeekin kuvaamisen niin mielenkiintoiseksi, vai mitä mieltä olette?Lisäksi minua kiinnostaa kulttuurit, matkustaminen, lukeminen, kasvit, sisustaminen, ruoka ja jopa nykyään edes jollakin tasolla liikunta...heh...ihmisuhteet ja monet, monet, muut asiat, mutta niistä saatte varmasti jatkossa lukea myös täältä blogistani.

Mutta sitten siihen aloittamiseen; pitää myös päättää miten blogiaan pitää, eli avaako itseään ja yksityisyyttään, käyttääkö blogissa kuviaan, esiintyykö nimimerkillä, vai omana itsenään, kirjoittaako omalla tyylillään vai kirjakielellä, haluaako mahdollisimman paljon seuraajia, haluaako blogilleen näkyvyyttä, haluaako lukijoiden kommentteja ja haluaako itse kommetoida niihin, miten usein blogiaan päivittää ja monia monia muita asioita tulee vastaan kun on aloittanut. Kannattaa myös miettiä mistä voi ja on sopivaa bloggailla ja ottaako itse blogissaan kantaa vai valitseeko neutraalin kirjoitustavan.

Aloittamisen sanotaa olevan lähes joka asiassa vaikeinta, mutta kun on päätöksensä tehnyt, niin sitten vaan rohkeasti liikkeelle oli asia sitten ihan mikä tahansa!Maanantai on loistava päivä päättää aloittaa melkeinpä mitä tahansa, bloggaamisen;), liikkumisen, itsensä kehittämisen, uuden harrastuksen, tai mitä nyt ikinä oletkaan suunittelut aloittavasi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos