Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Sunnuntai mietteitä

Tuntuuko teistä sunnuntaisin olo kepeältä vai alatteko jo miettiä tulevaa viikkoa? Useinhan taitaa käydä niin, että viikonloppuisin tulee puuhasteltua sitä mitä viikolla ei ole ehtinyt tai jaksanut.Siivotaan, käydään kauppareissut, pestään pyykkiä eli tehdään niitä aivan arkisia puuhia...toivottavasti saadaan myös ladattua vähän akkuja, tavataan ystäviä, nukutaan pidenpään kuin arkiaamuisin, ulkoillaan ja ihan vaan ollaan tekemättä mitään sen kummallisempaa ja taas jaksetaan seuraava viikko.


Minun tuli ulkoiltua viikonlopulla molempina päivinä, kamerakin oli molemmilla kerroilla mukanani, mutta tänään otin vain pari kuvaa.Kun ulkoilee yksin keskittyy kuvauskohteisiin, mutta kun olen kävelyllä ystävättären kanssa en halua "rasittaa" toista sillä, että pysähtelisin tuon tuosta ottamaan kuvia, tosin kaikki ystäväni kyllä tietävät, että kannan kameraa mukanani useimiten, eikä se heitä haittaa.Tänään ei ollut ihan yhtä upea keli, kuin eilen, mutta kevät etenee ihan selvästi...etelän puoleisilta rinteiltä on lumet sulaneet, kävelytiet on lumettomia, meri on sula, paikoittain toki myös vielä jäässä, eilenkin meren jäällä oli hiihtäjä! En koskaan tajua miksi joku uhmaa kevätjäitä , miksi jäälle on pakko päästä?Usein jäällä on vettä ja jäät mustanpuhuvia kevään edetessä ja kevätaurinko haurastuttanut jo jään, mutta aina siltikin jäällä näkee pilkkijöitä ja kävelijöitä; Pysykää hyvät ihmiset poissa kevätjäiltä!


Sulaan veteen oli uskaltautuneet sorsat ja näin paljon myös joutsenia, jotka näyttivät nauttivan hienosta keväisestä päivästä.

Virtaava vesi on varma merkki keväästä, ensimmäiset puron solinat keväisin, jäiden lähtö ja ne ensimmäiset leskenlehdet, lumivuokot ja krookukset siitä tietää, että kevät on täällä;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos