Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 8. maaliskuuta 2016

Naistenpäivää kaikille ihanaisille!Kun minä olin hankkinut järkkärini, niin suorastaan "ahmin" alan kirjallisuutta ja kuvasin todella paljon, tutustuin kameraani ja sen säätöihin ja ominaisuuksiin...joskus tuli huti ja joskus taas iloinen yllätys, mutta molemmista taatusti opin jotakin kuvaamisesta.

Kun olet ostanut kameran ja alkanut tutustua sen ominaisuuksiin ja alan termistöön, huomaat luultavasti pian olevasi hieman hämmentynyt ja mietit mitäköhän tästä ikinä tulee? mutta ei hätää, kyllä siitä hyvä tulee;)

Ihan ensimmäiseksi lataat kameran akun, asetat kameraan muistikortin ja määrität kameraasi päiväyksen ja ajan, ja jo tämän kaiken olet saanut luultavasti tehtyä kameran mukana tulleen peruskäyttöoppaan avulla-eli olet jo hieman lähempänä ensimmäisten kuviesi ottoa!

Valitset kameraasi kielen, kiinnität objektiivin, tutustut valikkotoimintoihin ja ihmettelet valintakiekon kuvia...ja luet lisää kamerasi käyttöopasta ja kohta olet luultavasti ensimmäisen kuvan oton äärellä, jännää, eikös?

Kun sitten olet valinnut kuvauskohteesi ja painanut laukaisinta, olet aloittanut uuden harrastuksesi, hieno juttu!
Olet päässyt todella kivan, mielenkiintoisen ja innostavan harrastuksen pariin.

Voi olla, että olit suunnitellut kameran hankintaa jo pidenpään, ehkä olet vasta-alkaja kuvauksen saralla tai sitten jo kokeneempi, mutta jokainen kuvaushetki ja tilanne on aina omanlaisena ja uniikki.
Tulet luultavasti kokemaan hienoja hetkiä uuden kamerasi kanssa monissa eri tilanteissa ja lukemattomissa eri tilanteissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos