Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 7. maaliskuuta 2016

Maanantaita, harmaata viikon alkua!

Meistä monille maanantait eivät ehkä ole niitä viikon parhaita päiviä...herää herätyskellon yksitoikkoiseen ääneen ja on pakko nousta, vain todetakseen, että on ankean harmaata, loskaista ja räntää tulee taivaalta, great!

Mutta toisaalta; taas yksi aamu lähempänä kesää, jokaisesta päivästä pitää löytyä edes jotakin positiivista:)

Eipä tässä työpäivän päätteeksi kyllä ulos kuvaamaan ihan ensimmäiseksi tule mieleen lähteä, vai tuleeko jollakulla?
Täytyy ihan rehellisyyden nimissä kyllä todeta, että tällainen sää ei satu olemaan minun suosikkejani, sekä minä, että kamerani pysyttelemme sisätiloissa näissä sääolosuhteissa.
Tästä tuleekin mieleeni, että tuleeko sinun kuvattua myös näillä vähemmän innostavilla keleillä? Itse olen kyllä ollut kuvaamassa vesisateella, räntäkeleillä, pakkasessa ja myös helteessä, että kokemusta on kuvata eri olosuhteissa ja kannattaakin joskus poistua siltä omalta mukavuusalueeltaan ja saattaa yllättää jopa itsensä ja saada taltioitua muistikortille yllätävän erilaista kuvamateriaalia.Nämä yllä olevat kuvat on otettu aika erilaisissa olosuhteissa.Millaisissa olosuhteissa tykkäätte kuvailla ja mitkä kohteet jaksavat yhä uudestaan ja uudestaan innostaa kuvaamaan?

Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos