Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 22. maaliskuuta 2016

Loma ja vapaat mielessä

Taitaapa jo itse kukin miettiä tulevia pyhiä ja tehdä suunnitelmia niiden varalle, minä ainakin teen juuri niin. Vapailla on niin mukavaa tavata ystäviä ja käydä itse kyläilemässä.Toivoahan aina sopii, että säätkin suosisivat ja olisi hienot ulkoilu- ja kuvaussäät!Tulevia vapaita varjostaa varmasti monen matkalle lähtijän mietteet tämän päiväisistä karmeista Belgiasta kantautuvista uutisista, varsinkin jos matkaansa aikoo tehdä lentäen.


Tänään aamulla huomasin aamukonsertissa useita uusia jäseniä, niin siis puhun linnuista;) Kuvaatteko muuten lintuja? Kun katselen upeita lintu tai suurpeto kuvia, mietin usein, että mitenköhän paljon kärsivällisyyttä kyseisen kuvan aikaansaamiseksi on käytetty? Onko kuvaaja asettunut tarkkailuasemiin jo hyvä tovi ennen kuvaussession alkua, asetellut kameransa tukijalkaan tai ollut itse tuntikausia metsän suojissa naamioituneena kuvauspaikkansa uumenissa odotellen jo kärsimättömämä eläinten haaskalle saapumista?


Millainen on sinun tähtihetkesi kuvaajana, oletko jo kokenut sellaisen tai sellaisia, vai antavatko ne vielä odotuttaa itseään? Luulenpa, että meistä useimmilla kuvausta harrastavilla on hienoja kokemuksia kuvaushetkistä ja luultavasti myös niistä vähemmän loistavista, kyllä minulla ainakin.Jatketaanpa vielä vähän pidemmälle mielikuvissamme, eli jos pääsisit kuvaamaan mitä tahansa minne tahansa, niin mitä kuvasit ja missä?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos