Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 26. maaliskuuta 2016

Lankalauantai

Hei vaan kaikille taas, toivottavasti pääsiäisen viettonne on alkanut mukavasti.Minä tein pikkureissun maaseudun rauhaan, suunnittelin kuvaavani siellä kuten viime vuonnakin, mutta valitettavasti keli oli ankeaakin harmaampi ja tihkusateinen , joten kuvaaminen jäi.Maaseudulla on paljon kuvattavaa, luonto, koneet, maisemat, idylli, uutta ja vanhaa ja ties ja vaikka mitä.Aijon liittää niitä viimevuotisia kuviani tähän postaukseeni ja muutaman tältä pääsiäiseltäkin.


Pidän paljon vanhoista esineistä, rakennuksista ja niihin liittyvästä tunnelmasta, mielestäni kuviin liittyy usein vahva tunnelataus, muisto tai jopa mielikuvia paikoista, ihmisistä ja saattaapa joidenkin kuvien kohdalla aistia jopa tuoksuja joistakin tilanteista, mietihän kesäinen kuva, joka on otettu juuri sateen jälkeen...eikö vaan, että kuvaa katsellessa voi melkein haistaa sateen jälkeisen raikkauden, tai kuva heinäladosta, heinäseipäistä tai niitystä tuo väistämättä tuoksumuiston? Kuvat vaikuttavat varmasti meistä jokaiseen jollakin tavalla.


Yllä muutama kuva joissa eittämättä on ripaus maalaisromantiikkaa.


Aittojen ja latojen ovet, sekä taotut avaimenreijän ympärykset viehättävät minua myös, niissä on jotakin yksinkertaista, karun kaunista, tulee mieleeni vanhat musta-valkoiset Suomileffat Ansa Ikosineen ja Tauno Paloineen;)


Onneksi tällaisia ihanuuksia löytyy vielä maalta...kun seuraavan kerran käyt maalla, otahan kamera mukaasi ja talleta maalaisromanttiset kuvat kamerasi muistikortille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos