Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 31. maaliskuuta 2016

Keväthurahdus

Kyllä! Lämpömittari näyttää +10 astetta ja mietin tulevaa viikonloppua ja sitä, että minne sitä suuntaisi kuvaamaan. Jokikinen aamu kun olen lähdössä töihin, mietin joko voisi heivata eteisen nurkkaan talvikengät, ja onko pakko vetää päälle vieläkin talvitakki! Minulle alkaisi jo talvikausi riittää, tämä karhu on jo herännyt talviunesta ja odottaa jo kovasti kevättä... ja kesää.


Voi sitä ilon päivää, kun voi laittaa taas talvivarusteet naftaliiniin monen kuukauden ajaksi.Minusta meistä tulee ihan erilaisia, kun kelit lämpiävät, ja aurinko paistaa ja aurinkolaseille on taas käyttöä...jotenkin valo ja lämpö saa mörököllit kukkaan...niin suuri merkitys valon määrällä ja lämmöllä meille on.Katselkaa vaikka ympärillenne, huomaat iloisia hymyileviä ihmisiä ympärilläsi, terassit, puistot ja kalliot täyttyvät hengailevista ihmisistä, jotka nauttivat keväästä.Ja mikä tässä on vieläkin mukavampaa; ihanan kevään jälkeen tuleekin sitten loistava kesä, toivottavasti ainakin. Grillijuhlineen, veneretkineen, festareineen ja rantapäivineen, jos oikein pinnistää tuntee jo lokkien kirkunan ja aurinkovoiteen tuoksun, eikö vaan? Varmasti tulee sadepäiviäkin ja viileitä päiviä ja mitäs sitten? No, silloinhan voi lukea kirjoja.Ihan vielä ei kuitenkaan ole se ihan oikea kevät, eikä kesäkään, mutta oli aika kiva hetkisen jo miettiä tulevaa:)Tuosta muovisesta leikkiveneestä ja aika hauskasti maalatusta roskiksesta tuli muutama viikko sitten myös keväinen olo.Mistä siellä tulee keväinen olo, tai onko sielläkin keväthurahdus jo päällä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos