Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Kevät väsähtämistäkö vai lomasuunnitelmia?

Onko kenelläkään muulla ollut vähän käynnistymisvaikeuksia pääsiäisen ja kesäaikaan siirtymisen myötä? Vaikka onkin lyhyt viikko, kevät etenee ja on valoisaa? Minä huomaan valvovani pidenpään arki-iltaisinkin...ei hyvä...aamulla on vähän pöllähtynyt olo, jota ei ihan muutama kuppi kahvia edes helpota;)

Jokos siellä on lomakalenterit mielessä, suunniteltu lomia, varattu kenties matkoja tai tutkittu kiinostavia lomakohteita?
Minä myönnän, että ainahan se on mielessä-loma nimittäin! Ja eikös se niin ole, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty? Kyllä on ihana ajatus, että kohta pitäisi jo ilmojen alkaa lämpiämään, loppujen lumien sulaa ja ensimmäiset muuttolinnuthan ovat jo ilmestyneet, pian saadaan taas ihmetellä ensimmäisiä leskenlehtiä ja silmuja, jotka kasvavat puihin ja pensaisiin hujauksessa ja voi alkaa suunittelemaan vaikka Vappua!


Millainen loma sitten on hyvä? Meistä jokaisella luultavasti on jonkinlainen ajatus siitä, mistä hyvä loma koostuu; kivat kelit, matkat, mökkeily, saunominen, kiireettömyys, ystävien tapaamisia ja monia, monia pieniä tai suurempia asioita, jotka tekevät lomasta hyvän. Lomallahan olisi tarkoitus ladata akkuja ja nauttia, kenties päästää irti melko kiireisestäkin arkirytmistä ja pysähtyä ihan vaan oleilemaan, toivottavasti meillä kaikilla on ensi kesänä aikaa, kuunnella laineiden liplatusta, katsella perhosen lentoa tai istua rantakalliolla, tätä toivon ihan jokaiselle!


Jos matkustelet tai haaveilet matkustavasi, minne haluaisit lähteä tai mikä kohde sai sinut hullaantumaan? Oletko ranta, aktiivi, kulttuuri vai löhölomailija? Pidätkö erityisesti jostakin kohteesta, maasta tai onko listsllasi paikkoja jonne et haluaisi? Matkailu jakaa mielipiteitä etenkin nyt, kun maailman tilanne on mikä on! On varmasti niitäkin jotka ovat päättäneet jo olla matkustamatta ja viettää lomansa tänä vuonna kotimaassa tai korkeintaan tehdä risteilyn. Minulla on monia kohteita mielessäni jonne olisi ihanaa joskus päästä ja mikäänhän ei estä haaveilemasta!


Koitetaan välttää se kevätväsähdys ja haaveillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos