Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Kevät keikkuen tulevi...kai?

Kevät antaa joka vuosi odotuttaa itseään, on jo tulossa, kunnes vetäytyykin. Öisin ollaan usein vielä pakkasen puolella, mutta päivisin aurinko on jo lämmittänyt, monin paikoin kinoksista on vain muisto ja urheimmat kasvit työntyvät jo maasta lumen ja jään seasta.


Meistä innokkaimmat ovat jo ostaneet kevään ensimmäiset siemenpussit ja suunnitelleet tulevan kevään ja kesän istutuksia, laittaneet jo siemenet multaan odottamaan kasvun ihmettä;)Satutko sinäkin kuulumaan siihen porukkaan, joka tykkää keväästä ja vähän "hurahtaa" istuttelemalla yhtä ja toista, perustaa ruukkupuutarhan, kylvää vihannesten ja yrttien siemeniä ja löytää itsensä ensimmäisten joukosta puutarhalta ostamassa kevät ja kesäkukkia? No, minä olen juuri sitä porukkaa.Kun ensimmäiset kevään merkit on havaittavissa; valoisan ajan lisääntyminen, mustarastaan aamuinen laulu, sininen taivas, jäiden lähtö ja jääpuikot räystäillä tulee ihana fiilis, se tulee pian-kevät.
Valitettavasti usein juuri pääsiäisen tienoilla tulee kauhea räntäsade, loskaa, vettä ja räntää ja sitä harmautta ja pilvisiä päiviä, juuri kun jo ehti toivoa, että talvi olisi selätetty, mutta ei ihan vielä. Onneksi ollaan jo maaliskuun puolivälissä ja oletettavasti huhtikuulla on jo aika kivat kelit ja toukokuussa helatorstaina on usein ollut kaunista ja lämmintä ja sitten voikin alkaa odottamaton Vappua, niin... ja itse kukin muistaa hyvin erlaisia vappu säitäkin, milloin on puettu talvivaatteet vappujuhliin, ja joskus taas otettu Vapua vastaan kevät hepeneissä, toivotaan siis kaunista ja lämmintä kevättä ja ihania kuvauskelejä puhkeavan luonnon taltiointia muistikorteille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos